T8tubehousing

Katrangan singkat:

T8 Tube PC IP65 Perumahan Dibangun Ing Sensor Light 40w Led Tri Pro Fixt


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk
IP65 anti banyu
Basis PC utawa BAS
PC / PS diffuser cetha
klip stainless steel utawa PC
TANPA reflektor
ukuran kasedhiya: 2FT 4FT 5FT
cocok kanggo tabung 1 * 0.6M, 2 * 0.6M, 1 * 1.2M, 2 * 1.2M, 1 * 1.5M, 2 * 1.5M
Tabung T8 utawa T5 kaloro ok
konektor anti banyu, PG9
Sertifikat: CE

Fitur
Lampu tabung paling hemat energi sing utama
Padhang nalika gerakan dideteksi mudhun dadi padhang 20% ​​(utawa mati 0%) ing mode siyaga (ora ana gerakan).  
Sensor gerakan gelombang mikro internal
Luwih efektif tinimbang sensor PIR sadurunge.
Gampang dipasang, Kabeh LED Tube bisa cocog karo lampu neon T8 sing ana.
Konstruksi poli-karbonat lan aluminium.
Alternatif energi sithik kanggo bathi neon standar
Desain langsing: nawakake solusi sing luwih gaya lan modern kanggo bathi tradisional

Spesifikasi Dasar

Dawane 600mm / 1200mm Materi ABS + PC
Kekuwatan Apik kanggo 18W / 36W IP IP65
Sambungan Sambungan Pungkasan Dobel    
Paket kanggo 1200mm 128x27x25cm Jumlah 8 pcs / karton
Paket kanggo 600mm 68x27x25cm Jumlah 8 pcs / karton

Gambar

wezy (1) wezy (2)

Lamaran
Cocog kanggo aplikasi domestik kayata Koridor, lemari, lorong, Tangga tangga, loteng, Ruang bawah tanah, Gudang, dalan gedhe, Lemari, Depot, Kamar Mandi, Toilet, Kamar Anak. lsp. 
Aplikasi bisnis kalebu toko, kantor, gudang, gudang, lokakarya, cara kabel, gardhu lan arsip.

Piweling
• Sampeyan kudu dening teknisi listrik profesional kanggo nginstal produk, inspeksi, perawatan lan rak-dipasang.
• Sadurunge masang perlengkapan, priksa manawa listrik dipateni sajrone proses instalasi.
• Priksa manawa voltase sirkuit ana ing kisaran voltase operasi lampu
• Lampu kudu digunakake ing suhu kerja sing wis ditemtokake.

Jaminan
Garansi 2 taun kanggo pembeli produk LED asli sing diidentifikasi ing faktur penjual sing nuduhake tuku asli ("Produk")
Kahanan ing ngisor iki ora bakal diwenehake:
• Kerusakan sing disebabake dening majeure pasukan kayata perang, kerusuhan, sabotase, siklon, gempa bumi, gelombang pasang, banjir, geni, serangan lampu lsp.
• Kerusakan amarga cacat pangiriman pangguna sing ora bener amarga salah operasi, perawatan sing salah lan kerusakan mesin
• Kerusakan amarga pembeli utawa installer nggunakake kabel kualitas ala utawa komponen elektronik sing ora cocog.
• Kanthi masalah kualitas sajrone wektu garansi, perusahaan kita bakal milih ndandani / ngganti bagean, utawa ngganti produk, utawa cara liya kanggo menehi slogan. Ngluwihi wektu jaminan, bakal mbutuhake sawetara biaya bahan, biaya tenaga kerja.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita