Tabung T8 withrada

Katrangan singkat:

9W / 18W G13 Gelombang Mikro Sensor T8 dipimpin Lampu Tabung kanggo Parkir Underground


Detail Produk

FQA

FAQ

Tag Produk

Detail Produk
Lampu tabung retrofit dipimpin T8 iki nggunakake sistem deteksi gerakan radar, ngetokake padhang 900 lumen, dawane 30.000 jam lan koms kanthi tutup tembus.
Thanks kanggo sensor radar sing tergabung, lampu dadi ON saben ndeteksi gerakan kanthi sudut 180 ° lan jarak 8 meter. Tabung dipateni nalika ora ana gerakan sing dideteksi ing kisaran (180 ° lan 8 meter), lan 30 utawa 40 detik wis kliwat.

Fitur
Lampu tabung paling hemat energi sing utama
Padhang nalika gerakan dideteksi mudhun dadi padhang 20% ​​(utawa mati 0%) ing mode siyaga (ora ana gerakan).  
Sensor gerakan gelombang mikro internal
Luwih efektif tinimbang sensor PIR sadurunge.
Gampang dipasang, Kabeh LED Tube bisa cocog karo lampu neon T8 sing ana.
Konstruksi poli-karbonat lan aluminium.
Alternatif energi sithik kanggo bathi neon standar
Desain langsing: nawakake solusi sing luwih gaya lan modern kanggo bathi tradisional

Spesifikasi Dasar

Kekuwatan 9W / 18W Input AC85-265V
CCT 2700-6500K LPW 100LM / W
Ukurane 2FT / 4FT Ra > 80
Paket kanggo 1200mm 125x21x21cm Jumlah 36 pcs / karton
Paket kanggo 600mm 65x21x21cm Jumlah 36 pcs / karton

Gambar

sf (2) sf (1)

Lamaran
Cocog kanggo aplikasi domestik kayata Koridor, lemari, lorong, Tangga tangga, loteng, Ruang bawah tanah, Gudang, dalan gedhe, Lemari, Depot, Kamar Mandi, Toilet, Kamar Anak. lsp. 
Aplikasi bisnis kalebu toko, kantor, gudang, gudang, lokakarya, cara kabel, gardhu lan arsip.

Kaluwihan Produk
Hemat Energi 30% -45%
Wiwitan langsung, ora ana swara, suhu kerja sithik, konsumsi daya sithik.
Cedhak karo cahya alami sing apik kanggo mripatmu.
Reflektor krenjang cukup jembar lan bisa mbantu nggawe luminesensi sekunder.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1. Kepiye babagan lead time?
    A: Sampel butuh 3-5 dina, wektu produksi massal butuh 1-2 minggu kanggo jumlahe pesenan.

    P2. Apa OK kanggo nyithak logo ing produk cahya sing dipimpin?

    A: Nggih. Mangga informasi kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi dhisik desain
    adhedhasar conto kita.

    P3: Kepiye cara ngrampungake wong sing salah?
    A: Sepisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan cacat
    tarif bakal kurang saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik.
    Kanggo produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan utawa bisa
    ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita