Desain Lampu Anyar

Aina Lighting nggawe lampu anyar sing diarani Bright-Mate

Bright -Mate: Lampu portebel kanggo muter lan makarya ing endi wae

Produk iki nggabungake lampu LED daya dhuwur 30W, batere kapasitas tinggi, lan struktur pendukung ing ruang prisma segitiga memanjang kanthi dawane 98mm. Pancen gampang digawa lan disimpen. , Siyaga darurat lan acara liyane.

Produk iki duwe akeh desain inovatif, dilengkapi macem-macem fungsi remot kontrol, operasi ing ngisor iki bisa ditindakake dening remot kontrol ing jarak 100m: bagean sing ngetokake cahya ndhuwur muter 350 derajat kanggo mujudake pangowahan dinamis saka lampu- area emitting; sumber cahya dirancang kanthi reflektor jinis rana, kanthi nyetel sudut tirai supaya bisa nyetel amba katerangan lampu, nyedhiyakake cahya sing paling nyaman ing kahanan aplikasi sing beda.

Desain bukaan braket kunci siji unik ngowahi bentuk dhukungan tradisional, supaya produk luwih trep lan apik kanggo didandani.

Lampu produk iki bisa diatur kanggo suhu padhang lan warna, output cahya maksimum bisa tekan 4500lm, kisaran variasi padhang yaiku 10-100%, lan kisaran variasi suhu warna yaiku 3000K ~ 5000K.

Produk iki dilengkapi batere lithium-ion kuat sing bisa nyedhiyakake cahya terus-terusan sajrone 10 jam kanthi tenaga lengkap. Lampu kasebut dilengkapi antarmuka USB, sing bisa nyedhiyakake dhukungan kanggo ponsel lan piranti portebel liyane.
Produk iki dipasang nganggo macem-macem aksesoris pengisian daya, lan ana macem-macem cara kanggo nambah kapasitas. Bisa dikenani biaya liwat tenaga komersial, panel surya, lan mobil.

Produk kabeh mung 4kg, lan desain tali tangan ing produk iku trep kanggo ngganti posisi kapan wae.

Produk iki bakal metu sajrone 2 wulan. Sugeng rawuh ningali cahya anyar kita


Wektu kiriman: Aug-25-2020