Sistem Disinfeksi Langit-Langit Gunung Langit-langit adhedhasar LED UVC kanggo Diterapake ing Sekolah

Energy Harness, pabrikan pencahayaan LED afiliasi Universitas Purdue nggawe sistem desinfeksi udara sing bisa dipasang ing plafon kanggo ngresiki hawa saka sisih ndhuwur ruangan kanthi lampu UVC sing dikirimake LED sing dipasang.

Miturut Universitas Purdue, piranti kasebut dirancang kanggo nggunakake efektivitas cahya UVC kanggo mateni kulawarga patogen SARS-COV-2. Patricio M. Daneri, direktur pangurus divisi Midwest Energi, ujar, "Unit Aliran Udara Aktif kita nyedhiyakake kaluwihan tambahan kanggo panggunaan aman sajrone sekolah mlebu kelas sing dikuwasani. Unit kasebut nduweni sistem kipas angin ing udara, banjur diresiki banjur dibalek maneh menyang kamar. ”

Perusahaan ngrencanakake nginstal sistem desinfeksi udara langit-langit ing taun sekolah sing bakal teka kanggo rong sekolah ing Indiana State tengah ing AS

Akeh peneliti wis mbuktekake manawa sinar UVC bisa nyuda patogen COVID-19 kanthi efektif. Sawetara aplikasi adhedhasar teknologi LED UVC uga diluncurake kanggo nyegah panyebaran penyakit kasebut. Survei LRC nuduhake manawa produk pemurnian udara ing kamar ndhuwur minangka produk desinfeksi paling populer ing antarane konsumen.

Umume wong mung ngerti manawa sinar UV bisa mateni bakteri lan virus, nanging dheweke ora ngerti katrangan babagan dawa gelombang utawa ililuminansi. Kanggo pabrikan sing wis ngrencanakake mungkasi produksi lampu konvensional, tren lampu UVC iki dadi kaget banget. Contone Signify, yaiku nggedhekake kategori produk lan garis lan produsen lampu UV sing diinvestasikan, GLA, ing Netherland, nuduhake manawa panas lampu konvensional UVC ora bakal ilang kanthi ringkes.


Wektu kiriman: Aug-25-2020