Aina Lighting nyiyapake Kantor Beijing tanggal 16 Sep, 2019.

Aina Lighting nyiyapake Kantor Beijing tanggal 16 Septh, 2019.

Aina Lighting didegake ing taun 2016, nganti saiki wis 6 taun. Suwene 6 taun iki, kita mung duwe siji kantor penjualan ing Shanghai. Amarga dodolan luwih akeh, siji kantor sales durung cukup kanggo kita, mula kita milih Beijing minangka papan kantor nomer loro.  

Kantor Beijing utamane fokus ing Bisnis Ekspor. Bakal tanggung jawab kanggo kabeh pasar jaban rangkah. Lampu kita wis tekan luwih saka 10 negara kayata Filipina, Thailand, Nigeria, Zambia, Prancis, Austria, UK, Polandia, Fiji, Peru, Jamaika lan Peru.

Sawise kantor Beijing dibentuk, kantor pusat Shanghai dadi kantor pusat kita utamane kanggo desain lokal lan desain lampu Anyar. Pusat R&D bakal disiyapake ing Shanghai Center. Lan kantor Shanghai bakal dadi jembatan antarane sales lan pabrik kita.

Kantor Beijing bakal diwiwiti saka 5 wakil penjualan. Telung departemen bakal disiyapake kanggo kantor ing Beijing sajrone 2 taun. Tiga departemen kasebut utamane kanggo negara-negara Eropa & Asia, pasar Amerika Tengah & Selatan, negara-negara Afrika & Oseania. Wong sing beda-beda bakal ngatasi pasar sing beda-beda lan macem-macem pasar bakal nggunakake macem-macem cara promosi, supaya kita bisa ngerti pasar jaban rangkah luwih apik tinimbang sadurunge. Lampu kita uga bakal ditambah adhedhasar sarat sing beda saka macem-macem pasar.

Kantor Aina Beiijng dununge ing Changping, sing diarani pekarangan mburi Beijing. Uga cedhak stasiun kereta bawah tanah jalur Changping, lan bandara Beijing sing luwih gampang dikunjungi pelanggan.

Ruangan pertunjukan anyar bakal dibukak mengko ing kantor Beijing, supaya para pelanggan bisa ndeleng kabeh lampu ing kantor penjualan sadurunge teka ing pabrik. Kabeh lampu sing ditangani dening Aina Lighting bakal didaftar ing ruang pameran ing kantor Beijing.

Kantor Aina Lighting Beijing bakal dikembangake kanthi cepet! Muga-muga kita bakal enggal-enggal nyetel kantor ing China utawa ing negara liya.


Wektu kiriman: Aug-25-2020