Warta

  • Ceiling Mount Air Disinfection System Based on UVC LED to be Applied in Schools

    Sistem Disinfeksi Langit-Langit Gunung Langit-langit adhedhasar LED UVC kanggo Diterapake ing Sekolah

    Energy Harness, pabrikan pencahayaan LED afiliasi Universitas Purdue nggawe sistem desinfeksi udara sing bisa dipasang ing plafon kanggo ngresiki hawa saka sisih ndhuwur ruangan kanthi lampu UVC sing dikirimake LED sing dipasang. Miturut Universitas Purdue, piranti kasebut dirancang kanggo nggunakake ...
    Waca liyane
  • New Lighting design

    Desain Lampu Anyar

    Aina Lighting nggawe lampu anyar sing diarani Bright-Mate Bright -Mate: Lampu portebel kanggo dolanan lan makarya ing endi wae Produk iki nggabungake lampu LED daya dhuwur 30W, batere kapasitas tinggi, lan struktur pendukung ing ruang prisma segitiga sing dawa kanthi dawa sisih saka 98mm. Iku ...
    Waca liyane
  • Aina Lighting set up Beijing Office on Sep 16th, 2019.

    Aina Lighting nyiyapake Kantor Beijing tanggal 16 Sep, 2019.

    Aina Lighting nyiyapake Kantor Beijing tanggal 16 Sep, 2019. Aina Lighting didegake ing taun 2016, nganti saiki wis 6 taun. Suwene 6 taun iki, kita mung duwe siji kantor penjualan ing Shanghai. Amarga dodolan luwih akeh, siji kantor sales durung cukup kanggo kita, mula kita milih Beijing minangka papan ...
    Waca liyane