Produk Anyar Ruang Tamu Manggung Putaran Modern Ngganti Lampu Plafon Plafon Palsu

Katrangan singkat:

Produk Anyar Ruang Tamu Manggung Putaran Modern Ngganti Lampu Plafon Plafon Palsu


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk
1, Modul sumber paten: lumen dhuwur, desain lensa, imbangan luwih cahya lan area peteng. 
2, Fungsi lanjutan: versi suhu warna siji, 3000k-6000k versi remot sing bisa dimmable, opsi versi radar.
3, Wattage lengkap: standar 12W-60W, pilihan pilihan wattage.
4, Gunakake bahan kelas tinggi: sasis tahan korosi, tutup akrilik berkualitas tinggi.

Fitur
Sumber cahya: Kualitas LED sing apik banget, padhang sing dhuwur, nilai kalori sing kurang, cahya proteksi mata, indeks rendering warna sing dhuwur
Akrilik transmisi cahya dhuwur: bahan akrilik transmisi cahya dhuwur, gawe cahya alus lan seragam, hemat energi lan umur dawa.
Hardware: Gunakake bahan logam bermutu, ditangani kanthi prosedur ing ndhuwur lan nggawe tekstur sing dhuwur.

Spesifikasi Dasar

Kekuwatan 24W / 36W Input AC220-240V
CRI > 80 CCT 2700K-6500K
Ukurane 350 / 400mm Fungsi 3 gir
PF > 0,5 LPW 90LM / W
Jaminan 3 taun Wektu produksi 8-10 dina
Sertifikat CE, ROHS IP IP20

Gambar

7newdesign (3) 7newdesign (1)

Paket
Kita duwe perjanjian karo perusahaan logistik utama, lan njamin manawa bisa menehi biaya pangiriman sing luwih murah tinimbang perusahaan liyane. Intine, kita bisa nyedhiyakake skema logistik sing beda kanggo opsi klien.

Lamaran
1. Hotel
2. Ruangan Konferensi / Rapat 
3. Pabrik & Kantor
4. Komplek komersial
5. Bangunan Warga / Lembaga
6. Sekolah / Universitas / Universitas 
7. Rumah Sakit
8. Papan sing butuh ngirit energi lan lampu indeks rendering warna dhuwur

Layanan Liyane 
1. Kanggo kabeh priksaan babagan kita utawa produk, kita bakal mangsuli kanthi rinci sajrone 24 jam.
2. Kita duwe tarjamahan sing apik, sales lan layanan sing antusias sing bisa ngomong lancar nganggo basa Inggris.
3. Wong profesional komunikasi karo sampeyan sadurunge pesen.
4. Nyedhiyakake layanan lengkap sawise adol, kalebu instalasi, pandhuan teknis.
5. Nyedhiyakake mriksa kualitas sing ketat kanggo saben bagean, saben proses sadurunge ekspor.
6. OEM & ODM, uga nyedhiyakake layanan khusus.

Babagan Kita
Desain: Kita duwe tim desainer 10 wong sing makarya kanggo pilihan kita dhewe lan uga kanggo layanan OEM / ODM. Menehi idea, kita bakal menehi saran babagan produk utawa solusi sing sampurna
Manufaktur: Kita duwe proses pabrikan integral mesin, lapisan bubuk, assembling, penuaan lan mriksa kualitas kanthi luwih saka 100 mesin digital lan ream kerja sills.
Kontrol kualitas: Kita mesthi milih panting sing paling apik, lan sing luwih penting kita ngupayakake mriksa kualitas ing saben langkah kanggo nggawe manawa saben potongan sing dikirim menyang pelanggan sampurna


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita