Daun 4-Lucky Modern Lampu Plush Lampu Langit-langit Lampu Langit-langit kanggo Omah

Katrangan singkat:

Daun 4-Lucky Modern Lampu Plush Lampu Langit-langit Lampu Langit-langit kanggo Omah


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk
Ora Ana Kedhep: Dept R&D Kita. sing melu ngrancang pencahayaan LED durung njupuk lampu mripat sing kedhep minangka salah sawijining kriteria inspeksi standar
CRI Dhuwur: Nganggo lampu LED berkualitas tinggi sing ngetokake chip, RA> 82, nyedhaki cahya alami, mulihake warna sing nyata
Luwih merata: Sumber LED kanthi distribusi ilmiah, permukaan sing padhang kanthi intensitas dhuwur, efek cahya seragam, ora ana gangguan area peteng.

Fitur
LED warna dhuwur: Panggunaan manik-manik lampu LED bermutu, padha karo cahya alami, ora ana kedhep, ora ana radiasi, umure dawa. Mripat - ngirit mata, ngirit luwih tentrem.
Bahan wesi sing bermutu: Sing duwe lampu bahan wesi sing stabil stabil, ora cacat.

Spesifikasi Dasar

Kekuwatan 24W / 36W Input AC220-240V
CRI > 80 CCT 2700K-6500K
Ukurane 350 / 400mm Fungsi 3 gir
PF > 0,5 LPW 90LM / W
Jaminan 3 taun Wektu produksi 8-10 dina
Sertifikat CE, ROHS IP IP20
LED SMD 2835 Wektu urip 30000 jam

Gambar

ewgeg (2) ewgeg (1)

Paket
Kita duwe perjanjian karo perusahaan logistik utama, lan njamin manawa bisa menehi biaya pangiriman sing luwih murah tinimbang perusahaan liyane. Intine, kita bisa nyedhiyakake skema logistik sing beda kanggo opsi klien.

Lamaran
1. Hotel
2. Ruangan Konferensi / Rapat 
3. Pabrik & Kantor
4. Komplek komersial
5. Bangunan Warga / Lembaga
6. Sekolah / Universitas / Universitas 
7. Rumah Sakit
8. Papan sing butuh ngirit energi lan lampu indeks rendering warna dhuwur

Babagan Kita
Desain: Kita duwe tim desainer 10 wong sing makarya kanggo pilihan kita dhewe lan uga kanggo layanan OEM / ODM. Menehi idea, kita bakal menehi saran babagan produk utawa solusi sing sampurna
Manufaktur: Kita duwe proses pabrikan integral mesin, lapisan bubuk, assembling, penuaan lan mriksa kualitas kanthi luwih saka 100 mesin digital lan ream kerja sills.
Kontrol kualitas: Kita mesthi milih panting sing paling apik, lan sing luwih penting kita ngupayakake mriksa kualitas ing saben langkah kanggo nggawe manawa saben potongan sing dikirim menyang pelanggan sampurna


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita