Lumahing Lampu Langit-langit Babak Indoor Dipasang Lampu Malam 24W lan 32W kanggo Ruang Makan

Katrangan singkat:

Lumahing Lampu Langit-langit Babak Indoor Dipasang Lampu Malam 24W lan 32W kanggo Ruang Makan


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk
Desain Apik: Sumber cahya nganggo lense. Jinis cahya bakal luwih apik. Lampu sing luwih seragam bisa ngowahi warna lampu kasebut
Driver LED: Desain bolongan sing dipasang kanthi ndhelik didhelikake. Gampang dipasang
Ora Ana Kedhep: Dept R&D Kita. sing melu ngrancang pencahayaan LED durung njupuk lampu mripat sing kedhep minangka salah sawijining kriteria inspeksi standar

Fitur
LED warna dhuwur: Panggunaan manik-manik lampu LED bermutu, padha karo cahya alami, ora ana kedhep, ora ana radiasi, umure dawa. Mripat - ngirit mata, ngirit luwih tentrem.
Bahan wesi sing bermutu: Sing duwe lampu bahan wesi sing stabil stabil, ora cacat.

Spesifikasi Dasar

Kekuwatan 24W / 36W Input AC220-240V
CRI > 80 CCT 2700K-6500K
Ukurane 350 / 400mm Fungsi 3 gir
PF > 0,5 LPW 90LM / W
Jaminan 3 taun Wektu produksi 8-10 dina
Sertifikat CE, ROHS IP IP20
LED SMD 2835 Wektu urip 30000 jam

Gambar

saf (2) saf (1)

Lamaran
1. Hotel
2. Ruangan Konferensi / Rapat 
3. Pabrik & Kantor
4. Komplek komersial
5. Bangunan Warga / Lembaga
6. Sekolah / Universitas / Universitas 
7. Rumah Sakit
8. Papan sing butuh ngirit energi lan lampu indeks rendering warna dhuwur

Babagan Kita
Desain: Kita duwe tim desainer 10 wong sing makarya kanggo pilihan kita dhewe lan uga kanggo layanan OEM / ODM. Menehi idea, kita bakal menehi saran babagan produk utawa solusi sing sampurna
Manufaktur: Kita duwe proses pabrikan integral mesin, lapisan bubuk, assembling, penuaan lan mriksa kualitas kanthi luwih saka 100 mesin digital lan ream kerja sills.
Kontrol kualitas: Kita mesthi milih panting sing paling apik, lan sing luwih penting kita ngupayakake mriksa kualitas ing saben langkah kanggo nggawe manawa saben potongan sing dikirim menyang pelanggan sampurna


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita