Tabung DaruratT8

Katrangan singkat:

Lampu Indoor 18W Lampu Lampu Darurat Isi Ulang T8 Led Tube Tube


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk
Batere darurat
Batere Darurat Eksternal kanthi omah V-0.
Batere Diisi Kanthi 24 Jam. Dhukungan Darurat kanggo 90mins. Lumen darurat yaiku 200lm
Efisiensi Lampu Gawe Darurat Bisa Disesuaikan (20-90%)
Drive saiki pancet Integrasi. Tabung Led bisa digunakake yen aktif.
Bahan Awak Tabung Opsional (Kaca | PC | Nano | ALU + PC)
Input Akhir Tunggal, Ora Ana Driver IC Flickering Cahya.

Fitur
Lampu tabung paling hemat energi sing utama
Padhang nalika gerakan dideteksi mudhun dadi padhang 20% ​​(utawa mati 0%) ing mode siyaga (ora ana gerakan).  
Sensor gerakan gelombang mikro internal
Luwih efektif tinimbang sensor PIR sadurunge.
Gampang dipasang, Kabeh LED Tube bisa cocog karo lampu neon T8 sing ana.
Konstruksi poli-karbonat lan aluminium.
Alternatif energi sithik kanggo bathi neon standar
Desain langsing: nawakake solusi sing luwih gaya lan modern kanggo bathi tradisional

2835 Chip LED
Ing luminance sing padha, tabung sing dipimpin bisa ngirit daya 30% tinimbang Tabung neon tradisional.
Voltase amba, aja kuwatir pucuk Konsumsi daya.

Spesifikasi Dasar

Kekuwatan 18W Input AC85-265V
Kekuwatan Darurat 3W / 5W / 8W Wektu Darurat 90 menit
CCT 2700-6500K LPW 100LM / W
Ukurane 2FT / 4FT Ra > 80
Paket kanggo 1200mm 125x21x21cm Jumlah 36 pcs / karton
Paket kanggo 600mm 65x21x21cm Jumlah 36 pcs / karton

Gambar

fsf (1) fsf (2)

Lamaran
Cocog kanggo aplikasi domestik kayata Koridor, lemari, lorong, Tangga tangga, loteng, Ruang bawah tanah, Gudang, dalan gedhe, Lemari, Depot, Kamar Mandi, Toilet, Kamar Anak. lsp. 
Aplikasi bisnis kalebu toko, kantor, gudang, gudang, lokakarya, cara kabel, gardhu lan arsip.

Instalasi
Katrangan Instalasi:
Sampeyan kudu diinstal dening profesional.
Kudu mateni sumber daya nalika nyambungake garis. Jalur listrik ora bisa mbukak.

Kabar Panggunaan:
1. Yen ana geni, bledosan, kejut elektronik, instalasi, mriksa lan perawatan kudu dioperasikake dening wong profesional.
2. Priksa manawa listrik mati sadurunge operasi! Luminous kudu adhedhasar dhasar elektronik!
3. Tulung gawe voltase sing disedhiyakake sumunar!
4. Coba gaweyan luminous ing suhu kerja winates!
5. Supaya bisa dijamin konveksi udhara, luminous ora kudu dipasang ing papan sing sempit!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk