Hubungi Kita

Aina Lighting Technologies (Shanghai) Co., Ltd.

Alamat

Rm 102, Bangunan B, No.568, Jinshajiang West Rd., Jiading District, Shanghai, 201803, China

Telpon

0086- 13601315491

0086-010-89785880

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita