Kamar Tidur 24w 36w Warna Ngowahi Dimmable Remote Control Smart Acrylic Cover Putaran Lampu Langit-langit Led

Katrangan singkat:

Kamar Tidur 24w 36w Warna Ngowahi Dimmable Remote Control Smart Acrylic Cover Putaran Lampu Langit-langit Led


Detail Produk

FAQ

FAQ

Tag Produk

Detail Produk
Gunakake sumber cahya modul LED Integrasi
(pilihan)
Lensa PC:
modul kanthi desain lensa kualitas apik, lan lensa siji nggawe cahya luwih seimbang lan padhang, ora ana area sing peteng.
LED:
Gunakake CRI dhuwur 2835, konsumsi sithik, umur dawa lan SMD degradasi sithik. suhu warna standar, ora ana kerlip.
Driver standar internasional kanthi komponen IC:
Driver standar internasional wis lulus sertifikat CE ROSH SAA TUV.

Fitur
LED warna dhuwur: Panggunaan manik-manik lampu LED bermutu, padha karo cahya alami, ora ana kedhep, ora ana radiasi, umure dawa. Mripat - ngirit mata, ngirit luwih tentrem.
Bahan wesi sing bermutu: Sing duwe lampu bahan wesi sing stabil stabil, ora cacat.

Spesifikasi Dasar

Kekuwatan 24W / 36W Input AC220-240V
CRI > 80 CCT 2700K-6500K
Ukurane 350 / 400mm Fungsi 3 gir
PF > 0,5 LPW 90LM / W
Jaminan 3 taun Wektu produksi 8-10 dina
Sertifikat CE, ROHS IP IP20
LED SMD 2835 Wektu urip 30000 jam

Gambar

saf (2) saf (1)

Paket
Kita duwe perjanjian karo perusahaan logistik utama, lan njamin manawa bisa menehi biaya pangiriman sing luwih murah tinimbang perusahaan liyane. Intine, kita bisa nyedhiyakake skema logistik sing beda kanggo opsi klien.

Lamaran
1. Hotel
2. Ruangan Konferensi / Rapat
3. Pabrik & Kantor
4. Komplek komersial
5. Bangunan Warga / Lembaga
6. Sekolah / Universitas / Universitas
7. Rumah Sakit
8. Papan sing butuh ngirit energi lan lampu indeks rendering warna dhuwur

Layanan Liyane
1. Kanggo kabeh priksaan babagan kita utawa produk, kita bakal mangsuli kanthi rinci sajrone 24 jam.
2. Kita duwe tarjamahan sing apik, sales lan layanan sing antusias sing bisa ngomong lancar nganggo basa Inggris.
3. Wong profesional komunikasi karo sampeyan sadurunge pesen.
4. Nyedhiyakake layanan lengkap sawise adol, kalebu instalasi, pandhuan teknis.
5. Nyedhiyakake mriksa kualitas sing ketat kanggo saben bagean, saben proses sadurunge ekspor.
6. OEM & ODM, uga nyedhiyakake layanan khusus.

Babagan Kita
Desain: Kita duwe tim desainer 10 wong sing makarya kanggo pilihan kita dhewe lan uga kanggo layanan OEM / ODM. Menehi idea, kita bakal menehi saran babagan produk utawa solusi sing sampurna
Manufaktur: Kita duwe proses pabrikan integral mesin, lapisan bubuk, assembling, penuaan lan mriksa kualitas kanthi luwih saka 100 mesin digital lan ream kerja sills.
Kontrol kualitas: Kita mesthi milih panting sing paling apik, lan sing luwih penting kita ngupayakake mriksa kualitas ing saben langkah kanggo nggawe manawa saben potongan sing dikirim menyang pelanggan sampurna


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1. Apa aku bisa duwe conto order kanggo produk?
        A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
     
    P2. Kepiye babagan lead time?
        A: Sampel butuh 3-5 dina, wektu produksi massal butuh 1-2 minggu kanggo jumlah pesanan luwih saka 
     
    P3. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu tekan?
         A: Biasane dikirim nganggo DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai penerbangan lan kapal laut uga opsional.
     
    Q4. Kepiye cara supaya pesen produk?
         A: Pertama, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan.
         Kapindho, Kutipan miturut sarat utawa saran.
         Katelu pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi.
         Papat Kita ngatur produksi.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita