Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

Aina Lighting Technologies (Shanghai) Co., Ltd.

Aina-4 Technologies (Shanghai) Co., Ltd. minangka perusahaan swasta sing ndaftar ing Shanghai, China. Iki khusus kanggo R&D, desain, pabrik, lan pemasaran sumber pemancar cahya lan lampu. Iki minangka perusahaan sing dibentuk dening papat (4) perusahaan pencahayaan pionir, nggabungake sumber daya kanggo ngasilake produk lan layanan sing nggawe kelestarian ora mung kanggo lingkungan, nanging uga kanggo ekonomi lan masyarakat sing dadi perusahaan kasebut.

img

Filsafat Bisnis

Produk Aina-4 nggambarake filsafat bisnis kanggo ngundhakake pangarepan pelanggan lan menehi kebebasan ekspresi pribadi liwat desain kualitas, bahan, lan proses manufaktur sing paling apik, sekaligus nggawe pengaruh sing positif marang kabeh pemangku kepentingan sosial, ekonomi, lan ekologis. 

Kauntungan Kita

Produksi: Kemampuan lan Kapasitas Produksi Kuat
• Lampu bohlam: 10 lini produksi, 3 baris kanggo Kemasan Otomatis, 150000 pcs saben dina;
• Tabung T8: 15 lini produksi , 200000 pcs saben dina;
• Lampu Filamen: 6 lini produksi, 150000 pcs saben dina;
• Lini Produksi Liyane: 4 lini produksi, 20000 pcs saben dina

R&D Kauntungan
• Kita duwe luwih saka 30 insinyur, kanthi spesialisasi sing ana gandhengane karo elektron, optik, kemasan sumber cahya lan struktur pencahayaan.
• Kita duwe mesin pengujian lengkap kanggo mesthekake linuwih lan kinerja dhuwur ing produksi kuantitas.

img

Kauntungan Kita

Integrasi rantai pasokan kanggo ningkatake kualitas lampu, nambah reaksi layanan, lan kanggo nyuda biaya
• Lampu bohlam: 10 lini produksi, 3 baris kanggo Kemasan Otomatis, 150000 pcs saben dina;
• Rantai Pemasok T8: 4 unit mesin gambar tabung, 2 tungku, 720000 pcs tabung saben dina
• Lini produksi penyemprotan adhedhasar banyu: 200000 pcs saben dina
• Garis driver: Kita duwe jalur produksi lengkap kanggo driver, saka SMT, komponen plug-in, tes nganti tuwa, 200000 unit saben dina
• Kita duwe basis produksi ing Anhui lan Shenzhen.
• Dhasar Shenzhen utamane kanggo cahya highbay, pencahayaan strip lan lampu industri lan komersial liyane.
• Kita duwe pirang-pirang taun layanan OEM lan ODM lan ngatur pengalaman.
• Kita bisa mesthekake yen wis memenuhi sarat sing beda.

img

Kauntungan Kita

Kauntungan Produk
• Rega: Amarga integrasi karo pemasok, kita duwe level rega sing beda kanggo lampu kanggo ketemu pasar sing beda-beda.
• Kinerja Produk: Adhedhasar sarat pasar, kita bisa menehi garansi nganti 5 taun kanggo sawetara lampu.
• Kita bisa nggayuh 200LPW kanggo sawetara proyek.
• Kanggo item normal, kita bisa nambah driver darurat supaya bisa nggunakake lampu khusus.
• Adhedhasar macem-macem sarat, kita bisa nambah driver lan sensor surem kanggo lampu.
• Adhedhasar macem-macem syarat, kita bisa nawakake macem-macem sertifikat kanggo memenuhi syarat pasar sing beda, kayata standar Amerika utawa standar Eropa.

img

Layanan Kita

Kita duwe insinyur R&D sing akeh banget lan kita duwe katrampilan sing kuat kanggo nindakake proyek ODM.

Kita duwe jalur produksi sing beda kanggo cahya sing beda-beda. Bisa nggawe wektu pangiriman luwih cepet tinimbang liyane.

Proses produksi otomatis njamin kualitas lan mupangat ekonomi skala.

Departemen Inspeksi Kualitas bisa mbantu para pelanggan mriksa kabeh barang sadurunge dikirim.

Kita bisa nawakake layanan OEM / ODM. Pelanggan bisa nggunakake merek dhewe.

Nilai Kita

Aja nganti bathi entuk cara kanggo nindakake sing cocog karo pelanggan.

Menehi kesepakatan sing apik lan adil kanggo para pelanggan.

Tansah njalin hubungan sing tetep.

Tansah golek cara supaya pelanggan bisa luwih gampang nindakake bisnis.

Komunikasi karo pelanggan - dheweke luwih ngerti utamane ing aplikasi nyata.

Candor lan kamulyan - sawayah-wayah!

Cacahake berkah - aja lali menehi matur nuwun marang para pelanggan kanggo bisnis sing dihargai!