4 IntegrateTube0-10Vdimmer

Katrangan singkat:

0-10V Dimmer T8 Integrasi Versi WaterProof Tube Kanggo Pusat Belanja


Detail Produk

FAQ

FAQ

Tag Produk

Detail Produk
0-10V dimmer Versi anti banyu
Kabel gampang, gampang mbukak endcaps kanggo kabel
SMD 2835 LED CHIP, 100-120lm / W 80Ra
Driver IC Konstan, ora ana wektu tundha lan kedhep
AC85-265V, PF0.9 karo EMC
> 30000hrs umur, garansi 3 taun
Layanan OEM lan conto kasedhiya.

Fitur
120 derajat sudut sensitif lan jarak 6-8M.
TANPA swara, ORA kerlip, ORA UV utawa IR.
Efisiensi bercahaya tinggi: nganti 100LM / W.
LM80 Chip, Umur> 50.000 jam.
Seragam cahya sing optimal lan homogenitas warna sing dhuwur.
50% Hemat energi liwat tabung neon.
Ngalahake, dilindhungi cekak lan mbukak.
Patuhi standar CE RoHS.

Spesifikasi Dasar
Tabung dimmer IP67 0-10V

Kekuwatan 24W Input AC220-240V
CCT 3000K-6500K CRI > 80
PF > 0,8 LPW 100lm / w
Suhu Makarya -30 derajat nganti 50 derajat Jaminan 2 taun
Materi Aluminium + PC Dhasar G13
MOQ 30 lembar OEM Nampa

Paket:

Model Ukurane Jumlah ing siji Karton GW
24W 124x21x21cm 30 pcs / karton 8kg

Gambar

pohoto (1) pohoto (2)

Lamaran
Lampu sing dipimpin cocog kanggo lampu njero ruangan, pusat perbelanjaan, klub, toko, hotel, restoran, sekolah, perpustakaan, galeri seni, museum, gedung kantor, dekorasi omah, bolam lampu kanggo lampu umum, utamane kanggo museum, galeri seni, konter kosmetik lan sapanunggalane.

Katemtuan Perdagangan
1. Jangka mbayar: Deposit T / T 30% sawise dikonfirmasi, saldo sawise barang siap sadurunge dikirim. utawa L / C, utawa Western Union kanthi jumlah sithik.
2. Wektu timbal: biasane ing 5 ~ 10 dina sawise nampa deposit
3. Kebijakan conto: Sampel mesthi kasedhiya kanggo saben model. Sampel bisa siyap ing 3 ~ 7 dina sawise nampa pembayaran.
4. Pelabuhan pengiriman: Shenzhen, China
5. Diskon: Kita nawakake diskon kanthi jumlah gedhe.

Kemampuan Produksi lan Pelabuhan
Kemampuan Produksi: 300000 potong saben wulan
Pelabuhan: Shanghai utawa Shenzhen


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo lampu sing dipimpin?
    A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    P2. Kepiye babagan lead time?
    A: Sampel butuh 3-5 dina, wektu produksi massal butuh 1-2 minggu kanggo jumlah pesanan luwih saka 

    P3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya lampu sing dipimpin?
    A: MOQ Kurang, 1 pc kanggo mriksa conto kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu tekan?
    A: Biasane dikirim nganggo DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai penerbangan lan kapal laut uga opsional.

    P5. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?
    A: Sepisanan ngerti babagan sarat utawa aplikasi sampeyan.
    Kapindho, Kutipan miturut sarat utawa saran.
    Katelu pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi.
    Papat Kita ngatur produksi.

    P6. Apa OK kanggo nyithak logo ing produk cahya sing dipimpin?
    A: Nggih. Kirimake informasi kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain dhisik adhedhasar conto.

    P7: Apa sampeyan menehi jaminan produk?
    A: Ya, kita nawakake garansi 2-5 taun kanggo produk.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita