LED luwih akeh tinimbang saiki: Kanthi macem-macem lampu LED, saiki nawakake macem-macem produk kanggo macem-macem syarat cahya - lan akeh inovasi hebat.

Babagan kita

Gunakake tumindak kanggo nggawe nilai kanggo para pelanggan
  • banners

Aina-4 Technologies (Shanghai) Co., Ltd. minangka perusahaan swasta sing ndaftar ing Shanghai, China. Iki khusus kanggo R&D, desain, pabrik, lan pemasaran sumber pemancar cahya lan lampu. Iki minangka perusahaan sing dibentuk dening papat (4) perusahaan pencahayaan pionir, nggabungake sumber daya kanggo ngasilake produk lan layanan sing nggawe kelestarian ora mung kanggo lingkungan, nanging uga kanggo ekonomi lan masyarakat sing dadi perusahaan kasebut.

Jagad cahya LED sing apik

Ayo inspirasi karo crita LED sing beda banget
  • Crita LED

    Sistem Disinfeksi Langit-Langit Gunung Langit-langit adhedhasar LED UVC kanggo Diterapake ing Sekolah

    Lampu inovatif lan murah nganggo LED

    Energy Harness, pabrikan pencahayaan LED afiliasi Universitas Purdue nggawe sistem desinfeksi udara sing bisa dipasang ing plafon kanggo ngresiki hawa saka sisih ndhuwur ruangan kanthi lampu UVC sing dikirimake LED sing dipasang. Miturut Universitas Purdue, piranti kasebut dirancang kanggo nggunakake ...

  • Crita LED

    Desain Lampu Anyar

    Lampu inovatif lan murah nganggo LED

    Aina Lighting nggawe lampu anyar sing diarani Bright-Mate Bright -Mate: Lampu portebel kanggo dolanan lan makarya ing endi wae Produk iki nggabungake lampu LED daya dhuwur 30W, batere kapasitas tinggi, lan struktur pendukung ing ruang prisma segitiga sing dawa kanthi dawa sisih saka 98mm. Iku ...

  • Crita LED

    Aina Lighting nyiyapake Kantor Beijing tanggal 16 Sep, 2019.

    Lampu inovatif lan murah nganggo LED

    Aina Lighting nyiyapake Kantor Beijing tanggal 16 Sep, 2019. Aina Lighting didegake ing taun 2016, nganti saiki wis 6 taun. Suwene 6 taun iki, kita mung duwe siji kantor penjualan ing Shanghai. Amarga dodolan luwih akeh, siji kantor sales durung cukup kanggo kita, mula kita milih Beijing minangka papan ...

Produk liyane

Campuran bentuk antik, teknologi filamen sing apik, cahya lan efisiensi energi sing apik